ΚΡΗΤΗ

Ικανοποίηση της Ένωσης Γονέων Χανίων για την προμήθεια tablet από το Δήμο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Χανίων για την προμήθεια 1000 tablet, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί την έμπρακτη στήριξη του Δήμου μας σε μαθητές που έχει καταγραφεί ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων μέσων (υπολογιστής, tablet, smart phone).

caffeine adv2020b

Ευελπιστούμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί τάχιστα από το Δήμο και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε τις επόμενες μέρες οι μαθητές αυτοί να έχουν στη διάθεσή τους τα tablet και να συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματά τους.

Ελπίζουμε επίσης η προσπάθεια αυτή του Δήμου να συνεχιστεί για την κάλυψη και των υπολοίπων μαθητών που έχουν ανάγκη και δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν από την τωρινή προμήθεια.

neratzoulis neo

Εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία, προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν ισότιμη συμμετοχή στην εκπαιδευτική εξ’ αποστάσεως διαδικασία.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button