Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙκανοποίηση της Ένωσης Γονέων Χανίων για την προμήθεια tablet από το Δήμο

Ικανοποίηση της Ένωσης Γονέων Χανίων για την προμήθεια tablet από το Δήμο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Χανίων για την προμήθεια 1000 tablet, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί την έμπρακτη στήριξη του Δήμου μας σε μαθητές που έχει καταγραφεί ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων μέσων (υπολογιστής, tablet, smart phone).

mechanical adv 2021

Ευελπιστούμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί τάχιστα από το Δήμο και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε τις επόμενες μέρες οι μαθητές αυτοί να έχουν στη διάθεσή τους τα tablet και να συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματά τους.

apostolakis adv 2

Ελπίζουμε επίσης η προσπάθεια αυτή του Δήμου να συνεχιστεί για την κάλυψη και των υπολοίπων μαθητών που έχουν ανάγκη και δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν από την τωρινή προμήθεια.

Εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία, προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν ισότιμη συμμετοχή στην εκπαιδευτική εξ’ αποστάσεως διαδικασία.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble