Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Υπογραφές για την κομποστοποίηση των βιοαποβλήτων

Ιεράπετρα: Υπογραφές για την κομποστοποίηση των βιοαποβλήτων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκης Θεοδόσης, ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης  του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΙΑ ΟΨΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» προχώρησαν στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας, του ΕΣΔΑΚ και της εταιρίας ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε που επελέγη μετά από  δημόσιο ανοικτό διεθνή διαγωνισμό.

Η σύμβαση συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής (85%) και από Εθνικούς Πόρους με αρχικό προϋπολογισμό 2.055.260,91€ και τελικό προϋπολογισμό του έργου μετά την έκπτωση που διαμορφώνεται σε 1.802.360,97€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

mechanical adv 2021

Με το προτεινόμενο έργο θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή των έργων υποδομής για τη λειτουργία της Μονάδας Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Δήμου Ιεράπετρας. Το έργο περιλαμβάνει έργα οδοποιίας, υδραυλικά, οικοδομικά, ηλεκτρομηχανολογικά καθώς και προμήθεια εξοπλισμού και δοκιμαστική λειτουργία διάρκειας τριών μηνών.

apostolakis adv 2

Η μονάδα εκτιμάται ότι θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των δήμων Ιεράπετρας και Σητείας με συνολικό εξυπηρετούμενο πληθυσμό 44.783 το 2011 (46.607 εκτιμώμενο το 2025). Η δυναμικότητα της μονάδας ανέρχεται σε 4.700 τόνους και η προβλεπόμενη παραγωγή κομπόστ διαμορφώνεται περίπου σε 2380 τόνοι σε ετήσια βάση.

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει την διαχείριση των αστικών αποβλήτων στους δύο δήμους, τόσο περιβαλλοντικά όσο και τεχνικά, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα των ανακυκλώσιμων στο πλαίσιο της μετάβασης στην κυκλική οικονομία. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής και την έναρξη λειτουργίας της μονάδας ο ΕΣΔΑΚ και οι Δήμοι μέλη του θα έχουν πραγματοποιήσει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κρήτης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble