Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Υπεγράφη σύμβαση για την ολοκλήρωση του γηροκομείου

Ιεράπετρα | Υπεγράφη σύμβαση για την ολοκλήρωση του γηροκομείου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, και της αναδόχου εταιρείας συμπληρωματική σύμβασης ύψους 315.485,74€ για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων κτιριακών εργασιών του γηροκομείου της Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

mechanical adv 2021

«Ως Δημοτική Αρχή θέτουμε προτεραιότητα την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να προχωρήσουμε στον πλήρη εξοπλισμό του κτιρίου και έως το τέλος του έτους η Ιεράπετρα να αποκτήσει για πρώτη φορά μια σύγχρονη μονάδα κοινωνικής φροντίδας για ηλικιωμένους με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, με χώρους λειτουργικούς και προσαρμοσμένους στις ανάγκες των ατόμων που θα εξυπηρετεί και η οποία θα παρέχει ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών.

apostolakis adv 2

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άψογη συνεργασίας στην από κοινού προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε στους πολίτες ένα σύγχρονο γηροκομείο, καθώς επίσης και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας η οποία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου»

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble