Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Χρησιμοποιούσε το όνομα επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Ιεράπετρα: Χρησιμοποιούσε το όνομα επικεφαλής δημοτικής παράταξης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αποπειράθηκε να εξαπατήσει τρεις φούρνους στην Ιεράπετρα, χρησιμοποιώντας το όνομα επικεφαλή δημοτικής παράταξης

Υπόθεση απάτης αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Ιεράπετρας όταν κάποιος επιτήδειος κάλεσε σε γνωστούς φούρνους της πόλης και έκανε παραγγελία μεγάλης ποσότητας χρησιμοποιώντας το όνομα γνωστού επικεφαλής δημοτικής παράταξης για να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες του radiolasithi.gr , ο δράστης κάλεσε από συγκεκριμένο αριθμό κινητού στα τηλέφωνα επικοινωνίας τριών φούρνων που βρίσκονται στο κέντρο της Ιεράπετρας και σε ένα φούρνο στο Καβούσι χρησιμοποιώντας το όνομα του Αργύρη Πανταζή, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» προσποιούμενος τον ίδιο, ζητώντας να παραγγείλει 700 κιλά ψωμί με κόστος 1000 ευρώ αφού κάνει προκαταβολικά κατάθεση στην τράπεζα.

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους ιδιοκτήτες φούρνου ο απατεώνας παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, στέλνοντας με φωτογραφία απόδειξη κατάθεσης 10.000 ευρώ αντί των 1000 ευρώ ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να του επιστρέψει εκείνη τη στιγμή το ποσό των 9.000 ευρώ που ήταν η διαφορά και όπως υποστήριξε , έγινε κατά λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας ιδιοκτήτης δεν προχώρησε σε κατάθεση του ποσού των 9.000 ευρώ και μάλιστα ορισμένοι από τους επιχειρηματίες κατάλαβαν πως πρόκειται για απάτη.

Το Α.Τ. Ιεράπετρας έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και αφού υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κινητού τηλεφώνου θα προβεί σε άρση απορρήτου για να διερευνήσουν περαιτέρω τα στοιχεία και να φτάσουν στον δράστη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble