ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα | Θάνατος ηλικιωμένου σε μονάδα φροντίδας – Αρκετά κρούσματα

Πολύ δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την ιδιωτική δομή φροντίδας ηλικιωμένων στην Ιεράπετρα μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε προσωπικό και ηλικιωμένους τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ηλικιωμένου στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, τις οποίες επιβεβαιώνει και η διαχειρίστρια της δομής κα Ακαμωτάκη, η οποία φροντίζει ηλικιωμένους σε διάφορα σπίτια στους Καλογέρους και σε άλλα σημεία της Ιεράπετρας, το πρόβλημα προέκυψε όταν ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και στη συνέχεια προέκυψαν και κρούσματα σε τρεις ηλικιωμένους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δύο απ’ αυτούς αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ενώ χθες το βράδυ ο ένας έχασε τη ζωή του με βασική αιτία θανάτου τον κορωνοϊό, έχοντας και πολλά σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Παράλληλα άλλος ένας εργαζόμενος της δομής, όπως λέει ο κ. Αγγελάκης είναι πιθανό να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από μοριακά τεστ που θα γίνουν σήμερα.

swell adv 2021

Τεστ αναμένεται να γίνουν σήμερα και σε όλους τους εργαζόμενους ενώ γίνονται συνεννοήσεις με τον ΕΟΔΥ ώστε να δοθούν οδηγίες για το πως να γίνουν οι επόμενοι χειρισμοί, τόσο σχετικά με τους υπόλοιπους ηλικιωμένους, όσο και γενικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών φροντίδας των ηλικιωμένων, χωρίς αυτές να έχουν καταλήξει ακόμα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button