ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Τέσσερα σημαντικά έργα για την πόλη χρηματοδοτούνται από τον δήμοΤέσσερα σημαντικά έργα για την πόλη χρηματοδοτούνται από τον Δήμο Ιεράπετρας. Πρόκειται για έργα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων το περιβάλλον, τον αθλητισμό και την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης.Συγκεκριμένα πρόκειται για:

  • Τη δημιουργία Μονάδας Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων, με προϋπολογισμό που ανέρχεται σε 2.410.619,51€ (ημ. ένταξης 2/7/2019)
  • Τη δημιουργία κέντρου ανοιχτού εμπορίου στην Ιεράπετρα (Open mall), με προϋπολογισμό 1.496.937,45€ (ημ. ένταξης 28/6/2019)
  • Τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ύψους 485.100€ για έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος (ημ. ένταξης 19/4/2019)
  • Την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Φωνιαδάκης» με προϋπολογισμό 395.000€ (ημ. ένταξης 28/6/2019)

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:«Πολύ σημαντικά έργα που αφορούν μεταξύ άλλων το περιβάλλον, τον αθλητισμό και την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης έρχονται να υλοποιηθούν στο Δήμο της Ιεράπετρας μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τη δημοτική αρχή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες, να αξιολογηθούν, να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν.

Τα έργα αυτά εξυπηρετούν σημαντικές ανάγκες των δημοτών της Ιεράπετρας και καθώς αποτελούσαν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια μπαίνουν σε υψηλή προτεραιότητα προκειμένου να δημοπρατηθούν και να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του Δήμου μας σε μικρά και μεγάλα έργα συνεχίζουμε με συστηματικότητα, να διεκπεραιώνουμε διαδικασίες και να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για έργα που εξελίσσουν τον τόπο μας».

Ετικέτες
Back to top button
Close
Close