Κρήτη

Ιεράπετρα | Τα εγκαίνεια του νέου ΚΑΠΗ

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021,παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας,  ο αγιασμός του καινούριου χώρου του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας που βρίσκεται επί της οδού Πλουμίδου 44, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλου, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, της  Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κας Μαρίας Σακαδάκη, του Διευθυντή του Νομικού Προσώπου, κ. Νίκου Κοϊνά, των μελών του Δ.Σ. της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη, του προσωπικού του Κ.Α.Π.Η και μελών της Δομής.

Ο νέος χώρος είναι προσεκτικά μελετημένος, πλήρως εξοπλισμένος και με όλες τις ανέσεις για τους ηλικιωμένους και στον οποίο θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο Κ.Α.Π.Η. όπου έχει την έδρα του και το Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ», θα συνεχίσουν να παρέχονται κοινωνικές και διοικητικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της Δομής. Τονίζεται, δε, ότι λόγω της πανδημίας το Κ.ΑΠ.Η. θα λειτουργήσει μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, στη συνέχεια, δήλωσε τα εξής: « Δίνοντας ιδιαίτερη μέριμνα στις ανάγκες της Τρίτης Ηλικίας, κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική φροντίδα. Απτή απόδειξη του ενδιαφέροντός μας είναι και η μεταφορά του ΚΑΠΗ σε ένα λειτουργικότερο χώρο που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των μελών και θα διευκολύνει την αναβάθμιση των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν. Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε να γίνει αντάξιος της προσφοράς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στους οποίους όλοι μας οφείλουμε τόσα πολλά.


Θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο, κα Σακαδάκη, το Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, τον Διευθυντή της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α», κ. Κοϊνά και το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η. γι΄αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που δίνουν το «παρών» τους καθημερινά και αποτελούν την ψυχή της δομής».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button