Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Συνελήφθησαν για διάρρηξη τεσσάρων επιχειρήσεων

Ιεράπετρα: Συνελήφθησαν για διάρρηξη τεσσάρων επιχειρήσεων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους βρέθηκαν ένα όπλο και ναρκωτικά χάπια – Αποπειράθηκε να κλέψει το εμπόρευμα ενός κοντέινερ στη Λευκάδα αλλά δεν πρόλαβε

Άμεσα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που διέπραξαν τέσσερις διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

mechanical adv 2021

Από την αξιοποίηση του οπτικού υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, προέκυψε ότι οι συγκεκριμένοι διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις από τις οποίες άρπαξαν χρήματα, μια ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα αντικείμενα, ενώ παραβίασαν και ένα κατάστημα χωρίς να κλέψουν κάτι.

apostolakis adv 2

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν μέρος του κλεμμένου ποσού και η ηλεκτρονική συσκευή που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ σε αυτό του Έλληνα κατασχέθηκαν ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Το «δίδυμο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου με την κατηγορία της κλοπής, ενώ σε βάρος του Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Διέρρηξε κοντέινερ αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έναν Έλληνα που διέρρηξε στη Λευκάδα ένα κοντέινερ το οποίο περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου αξίας 3.000 ευρώ, πριν προλάβει να τις κλέψει. Μάλιστα, βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble