ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου για δωρεάν Wi-FiΟ Δήμος Ιεράπετρας έπειτα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία WiFi4EU και εγκατέστησε κεραίες για δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi, σε 4 γεωγραφικά σημεία που καλύπτουν περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Tη νέα πλατεία που υλοποιείται στο κέντρο της Ιεράπετρας, το χώρο γύρω από το κέντρο μουσικών σπουδών του Δήμου, το χώρο εσωτερικά και εξωτερικά του ανακαινισμένου κτιρίου που θα στεγάσει τη νέα βιβλιοθήκη και το ψηφιακό μουσείο, την προβλήτα πίσω από το παλιό Δημαρχείο Ιεράπετρας και την Οδό Δημοκρατίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για την σύνδεση στο δίκτυο δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης και δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου σύνδεσης. Η κατασκευή του δικτύου έχει γίνει με τρόπο ώστε να παρέχεται υψηλή ποιότητα σύνδεσης και σε συνδυασμό με το έργο εγκατάστασης των οπτικών ινών που υλοποιείται και θα προσφέρει πολύ υψηλές ταχύτητες η Ιεράπετρα βαδίζει σε μία νέα εποχή τεχνολογικής αναβάθμισης.

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: 

swell adv 2021

«Ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε και υλοποιούμε έργα τέτοιου είδους, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του κάθε δημότη και δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί η τοπική επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η Ιεράπετρα κάνει ακόμα ένα τεχνολογικό βήμα μπροστά με ακόμα ένα έργο που διευκολύνει τους δημότες και τους παρέχει νέες ευκαιρίες.

Ευχαριστώ το τμήμα προγραμματισμού του Δήμου και τον προϊστάμενο κ. Λευτέρη Δραγασάκη για τη συνολική συνεισφορά στην υλοποίηση του έργου και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να παρέχουμε δωρεάν Wi – Fi όχι μόνο στα κεντρικά σημεία αλλά και σε όλη την πόλη και τους οικισμούς της Ιεράπετρας.»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button