Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου για δωρεάν Wi-Fi

Ιεράπετρα: Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου για δωρεάν Wi-Fi

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Ιεράπετρας έπειτα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία WiFi4EU και εγκατέστησε κεραίες για δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi, σε 4 γεωγραφικά σημεία που καλύπτουν περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Tη νέα πλατεία που υλοποιείται στο κέντρο της Ιεράπετρας, το χώρο γύρω από το κέντρο μουσικών σπουδών του Δήμου, το χώρο εσωτερικά και εξωτερικά του ανακαινισμένου κτιρίου που θα στεγάσει τη νέα βιβλιοθήκη και το ψηφιακό μουσείο, την προβλήτα πίσω από το παλιό Δημαρχείο Ιεράπετρας και την Οδό Δημοκρατίας.

mechanical adv 2021

Για την σύνδεση στο δίκτυο δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης και δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου σύνδεσης. Η κατασκευή του δικτύου έχει γίνει με τρόπο ώστε να παρέχεται υψηλή ποιότητα σύνδεσης και σε συνδυασμό με το έργο εγκατάστασης των οπτικών ινών που υλοποιείται και θα προσφέρει πολύ υψηλές ταχύτητες η Ιεράπετρα βαδίζει σε μία νέα εποχή τεχνολογικής αναβάθμισης.

apostolakis adv 2

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: 

«Ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε και υλοποιούμε έργα τέτοιου είδους, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του κάθε δημότη και δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί η τοπική επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.

Η Ιεράπετρα κάνει ακόμα ένα τεχνολογικό βήμα μπροστά με ακόμα ένα έργο που διευκολύνει τους δημότες και τους παρέχει νέες ευκαιρίες.

Ευχαριστώ το τμήμα προγραμματισμού του Δήμου και τον προϊστάμενο κ. Λευτέρη Δραγασάκη για τη συνολική συνεισφορά στην υλοποίηση του έργου και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να παρέχουμε δωρεάν Wi – Fi όχι μόνο στα κεντρικά σημεία αλλά και σε όλη την πόλη και τους οικισμούς της Ιεράπετρας.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble