Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Συνάντηση δημάρχου με τον αγροτικό σύλλογο για τους δασικούς χάρτες

Ιεράπετρα | Συνάντηση δημάρχου με τον αγροτικό σύλλογο για τους δασικούς χάρτες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Ιωάννη Γαϊτάνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Χειλά και το Γραμματέα κ. Μιχάλη Βιαννιτάκη με θέμα την ανάγκη επανεξέτασης των αναρτηθέντων δασικών χαρτών στον Δήμο Ιεράπετρας.

Οι κ. Γαϊτάνης, Χειλάς και Βιαννιτάκης ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τις ενέργειες που έχει προβεί ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος σχετικά με το θέμα των δασικών χαρτών αλλά και για τα επόμενα βήματα που προγραμματίζουν και ακολούθως, ο Δήμαρχος επεσήμανε τα εξής:

mechanical adv 2021

«Οι δασικοί χάρτες που αναρτήθηκαν έχουν πολλά λάθη για τα οποία θα χρειαστεί όλοι οι πολίτες να ταλαιπωρηθούν με γραφειοκρατικές διαδικασίες και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα προκειμένου να επιλυθούν.

apostolakis adv 2

Οι ήδη επιβαρυμένοι αγρότες επωμίζονται ακόμα μία αγωνία και ανασφάλεια καλούμενοι να διεκδικήσουν εκτάσεις που τους ανήκουν.

H Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή είχε εντοπίσει τα σφάλματα και έθεσε αμέσως το θέμα σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε την αναστολή της διαδικασίας των προθεσμιών και την επανεξέταση του αναρτημένου δασικού χάρτη.

Επιπλέον, ενημερώσαμε τόσο τους Βουλευτές του Νομού Λασιθίου, όσο και την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενώ συμμετείχαμε σε τηλεδιασκέψεις με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και φορείς, όπου καταστήσαμε σαφή την ανάγκη άμεσων τροποποιητικών παρεμβάσεων.

Δεν επαναπαυόμαστε. Διεκδικούμε άμεση λύση. Προασπιζόμενοι τα συμφέροντα των αγροτών και όλων των δημοτών, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας έως ότου το Υπουργείο κάνει δεκτά τα αιτήματά μας και προχωρήσει στην επανεξέταση των δασικών χαρτών στο Νομό Λασιθίου.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble