Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Στην τελική ευθεία το νέο γηροκομείο

Ιεράπετρα | Στην τελική ευθεία το νέο γηροκομείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το νέο Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του συνεργάτη του Δημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη και του Εργολάβου του έργου.

Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου ολοκληρώνονται το ερχόμενο διάστημα και είναι έτοιμη και η μελέτη για τον εξοπλισμό του γηροκομείου ώστε να καταστεί έτοιμο προς παράδοση και χρήση.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε για ακόμα μία φορά την τεράστια αξία της καλής συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη η οποία έφτασε στο σημείο να μεταφράζεται σε τόσο μεγάλα και αναγκαία έργα με ουσιαστική κοινωνική συνεισφορά.

apostolakis adv 2

«Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του έργου του Γηροκομείου Ιεράπετρας.», δηλώνει ο Δήμαρχος. «Ένα έργο που αναβαθμίζει ουσιαστικά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας παρέχοντας στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άρτιες εγκαταστάσεις σύγχρονων προδιαγραφών.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη συνεργασία που επιφέρει τόσο σπουδαία αποτελέσματα.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble