ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα, Σελί: Σύλληψη για συρματοπαγίδες!

Από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου ανακοινώνεται ότι από καταγγελίες για συρματοπαγίδες στην Περιοχή Σελί Παχειάς Άμμου Ιεράπετρας, η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Λασιθίου, σε συνεργασία με τους θηροφύλακες των κυνηγετικών συλλόγων Αγίου Νικολάου και Νεάπολης Λασιθίου, μετέβησαν στην παραπάνω περιοχή στις 26-6-20 για να ελέγξουν τα καταγγελόμενα.

Βρέθηκαν στημένες 19 συρματοπαγίδες. Έτσι στις 27-6-20 και περι ωρα 05:00 το πρωί στήθηκε ενέδρα προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που τις είχε τοποθετήσει.
Στις11:00 π.μ ήρθε ένα άτομο το οποίο άρχισε να ελέγχει τις συρματοπαγίδες μέσα από το αυτοκίνητό του, σε κάποιο σημείο κατέβηκε από το αμάξι και επιδιόρθωσε μια από αυτές και μετά συνέχισε για τις υπόλοιπες, όπου η μία από αυτές κρατούσε και ένα λαγό νεκρό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο συλληφθέντας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά μετά από προσπάθειες των θηροφυλάκων σταμάτησε. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα βρέθηκαν μέσα στην καμπίνα του δυο κουλούρες σύρμα, όμοιο με αυτό των συρματοπαγίδων, δυο κομμάτια απο το ίδιο σύρμα έτοιμο για χρήση και 7 πλήρη φυσίγγια.

Τα παραπάνω κατασχέθηκαν καθώς και ο λαγός.

swell adv 2021

Οδηγήθηκε στη Δασική Υπηρεσία για την προανάκριση και κατόπιν στον εισαγγελέα, ο οποίος όρισε την δίκη για τις 9-11-20.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button