Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Σε σφοδρή σύγκρουση μέλος της συνοδείας του Γ. Πλακιωτάκη

Ιεράπετρα | Σε σφοδρή σύγκρουση μέλος της συνοδείας του Γ. Πλακιωτάκη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο επιβατικών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στον περιφερειακό δρόμο της Κωνσταντίνου Καραμανλή στην  Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στα φανάρια που οδηγούν προς τη Μακρυλιά.

Στο σημείο μετά από λίγα λεπτά βρέθηκαν άνδρες της τροχαίας Ιεράπετρας για να καταγράψουν το περιστατικό και να διερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν.

mechanical adv 2021

Τα δύο οχήματα που βλέπετε στη φωτογραφία συγκρούστηκαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα να υποστούν αρκετές υλικές ζημιές, ενώ το ένα από αυτά ανήκε στον Γιώργο Αλεξανδράκη, υπαρχηγό εδώ και λίγες μέρες του Λιμενικού Σώματος, με καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο που συνόδευε τον Υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη στην επίσκεψή του στην πόλη.

apostolakis adv 2

Όπως ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης στο Ράδιο Λασίθι ο κ. Αλεξανδράκης δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Από το τροχαίο δεν σημειώθηκε και κάποιος άλλος τραυματισμός ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το ΑΤ Ιεράπετρας αλλά και δύο ασθενοφόρα τα οποία ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μεταφέρουν κάποιον στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble