Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της AGROEXPO 2021

Ιεράπετρα | Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της AGROEXPO 2021

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τον χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Θωμά Χαριτάκη και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών που διενεργούνται αυτήν την περίοδο για τη διαμόρφωση του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση AGROEXPO 2021.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Οι εργασίες στον αύλειο χώρο της ΑΓΡΕΞ προχωρούν κανονικά, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη και των υπηρεσιών του Δήμου, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά μας η προετοιμασία του χώρου μέχρι τα τέλη Μαρτίου και να μπορέσουν έπειτα να ξεκινήσουν και να αποπερατωθούν οι επόμενες εργασίες μέχρι την έναρξη της έκθεσης τον Μάιο.

mechanical adv 2021

Εφόσον μας το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, είναι βέβαιο ότι η επιτυχία της Έκθεσης θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.

apostolakis adv 2

Στόχος μας είναι να είναι αυτή η τελευταία φορά που η AGROEXPO θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο και να εγκαινιάσουμε το νέο Εκθεσιακό Κέντρο μέχρι την επόμενη έκθεση. Υποβάλαμε ήδη προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ την εκπόνηση της μελέτης ενός σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου στον χώρο που βρισκόμαστε σήμερα, ενώ υπάρχει δέσμευση από την Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του.

Μετά από δεκαέξι χρόνια, ο χώρος των κτιριακών εγκαταστάσεων της πρώην ΑΓΡΕΞ, πρόκειται να αξιοποιηθεί και να αναδιαμορφωθεί πλήρως, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, το οποίο θα δώσει σημαντική ώθηση στην αγροτική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την εξαιρετική συνεργασία κάθε χρόνο για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή της έκθεσης καθώς και για την κοινή προσπάθεια να εγκαινιάσουμε το νέο εκθεσιακό κέντρο στην Ιεράπετρα.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble