Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Σχεδόν γεμάτο μετά από χρόνια το φράγμα Μπραμιανών

Ιεράπετρα: Σχεδόν γεμάτο μετά από χρόνια το φράγμα Μπραμιανών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σχεδόν γεμάτο είναι μετά από πολλά χρόνια το φράγμα Μπραμιανών, με τις βροχές έστω και λίγες, να συνεχίζονται και τις ποσότητες να ανεβαίνουν.

Αυτές τις μέρες στα Μπραμιανά υπάρχουν περίπου 15 εκατ. κυβικά νερού και χρειάζεται ακόμα 1 εκατ. για να γεμίσει πλήρως.

mechanical adv 2021

Παράλληλα η ποιότητα του νερού είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αφού τα περισσότερα εισερχόμενα νερά έρχονται εδώ και καιρό από τις γειτονικές πηγές, κάποιες ποσότητες από το φαράγγι του ΧΑ, ενώ τα υφάλμυρα νερά της Μαλαύρας είναι πολύ λίγα με τις μηχανές τροφοδοσίας να έχουν κλείσει όλες εκτός από μια.

apostolakis adv 2

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας Μανώλης Παπαδάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως το φράγμα έστω και με μικρές ποσότητες συνεχίζει να γεμίζει αφού οι εισερχόμενες ποσότητες υπερκαλύπτουν την κατανάλωση που υπάρχει αυτό το διάστημα, και παράλληλα οι πρόσφατες βροχές έχουν καθυστερήσει τους ελαιοκαλλιεργητές να αρχίσουν τα ποτίσματα.

Νερό υπάρχει λοιπόν, τόνισε, ζητούμενο είναι πλέον το «ψωμί», αφού όπως όλοι αντιλαμβάνονται η περιοχή διανύει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο με την διακίνηση των κηπευτικών να έχει καταρρεύσει.

Σε ό,τι αφορά την προσαγωγό διώρυγα Μπραμιανών, και εκεί φαίνεται πως ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τις καταστάσεις αφού παρά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις πως οι τελικές υπογραφές θα έπεφταν και τα έργα θα ξεκινούσαν μέσα στο Μάρτιο, κανείς αρμόδιος δεν φαίνεται να ασχολείται πλέον με το θέμα αυτό και είναι άγνωστο πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble