Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσυφιανής

Ιεράπετρα | Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Κοτσυφιανής

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το γήπεδο της Κοτσυφιανής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, του επιβλέποντος Μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Βαρδάκη και του εργοδηγού του Δήμου κ. Νεκτάριου Ζαμπετάκη προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται τόσο στο εσωτερικό, όσο και περιμετρικά του γηπέδου.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, σύντομα θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των πολιτών και να παραδώσουμε στους δημότες μια ριζικά αναβαθμισμένη αθλητική εγκατάσταση που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους και τα αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Γρα Λυγιάς και του Στομίου.

mechanical adv 2021

Οι εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Γηπέδου της Κοτσυφιανής έχουν ξεκινήσει και προχωρούν τάχιστα ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

apostolakis adv 2

Συνεχίζουμε έχοντας ως στόχο την συνολική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Γρα- Λυγιάς και του Στομίου.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble