Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Ο πρόξενος της Βουλγαρίας στο δημαρχείο

Ιεράπετρα | Ο πρόξενος της Βουλγαρίας στο δημαρχείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο Πρόξενος της Βουλγαρίας κ. Rosen Nakov, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, μετά το πέρας της ψηφοφορίας των Κοινοβουλευτικών Βουλγαρικών εκλογών.

Κατά την επίσκεψη του Προξένου συζητήθηκαν θέματα τουριστικής, οικονομικής και πολιτιστικής συνεργασίας, αλλά και οι τεράστιες επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία στην τουριστική οικονομία.

mechanical adv 2021

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

apostolakis adv 2

«Στην Ιεράπετρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ένας μεγάλος αριθμός Βουλγάρων Πολιτών, ιδιαίτερα στον αγροτικό και τουριστικό κλάδο, ενώ παράλληλα πολλοί συνδημότες μας δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα τόσο σε υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, όσο και στις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων και εφοδίων.

Κοινός στόχος μας είναι η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των Ελλήνων και Βουλγάρων κατοίκων και η εμβάθυνση και αναβάθμιση των δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, με την ανάληψη από κοινού πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των τομέων της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

Ευχαριστώ τον κ. Nakov για την επίσκεψη και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για την προώθηση από κοινού ενεργειών συνεργασίας. »

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble