Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Ο δήμαρχος στην συντονίστρια ΑΔ Κρήτης για δασικούς χάρτες, κατεδαφίσεις...

Ιεράπετρα | Ο δήμαρχος στην συντονίστρια ΑΔ Κρήτης για δασικούς χάρτες, κατεδαφίσεις και Χρυσή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στην Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα. Μαρία Κοζυράκη με ευρεία ατζέντα θεμάτων που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος παρέδωσε στην κ. Κοζυράκη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αναστολή και επανεξέταση των δασικών χαρτών στον Δήμο Ιεράπετρα και συζήτησε την ουσιαστική ανάγκη εφαρμογή της.

mechanical adv 2021

Επιπλέον, ο Δήμαρχος μετέφερε στη Συντονίστρια τη γενικότερη δυσαρέσκεια των καταστηματαρχών της Ιεράπετρας για την ανακοίνωση της αποκεντρωμένης διοίκησης για εκτέλεση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο της πόλης της Ιεράπετρας, ιδίως υπό τις τρέχουσες πολύ δύσκολες συνθήκες για τις επιχειρήσεις.

apostolakis adv 2

Εν συνεχεία ο κ. Καλαντζάκης ζήτησε ενημέρωση για το διαχειριστικό σχέδιο της Νήσου Χρυσής καθώς δεν έχει τεθεί ακόμα σε ισχύ ενώ έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα από την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκη και την ανακοίνωση των δεσμεύσεών του για τη Χρυσή.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος υπογράμμισε τον αιφνιδιασμό των δημοτών από την ανακοίνωση των δασικών χαρτών και την γραφειοκρατική ταλαιπωρία που θα υποστούν για να δικαιωθούν και τόνισε: «Είναι άμεση ανάγκη να στελεχωθούν επαρκώς οι Διευθύνσεις Δασών ώστε το προσωπικό να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και έγκαιρα όλο τον όγκο αντιρρήσεων των πολιτών που θα παραλάβει.»

Όσον αφορά τα πρωτόκολλα κατεδαφίσεων που έχουν τελεσιδικήσει και ανακοινώθηκε ότι θα εκτελεστούν στις αρχές Μαρτίου δήλωσε: «Η χρονική συγκυρία είναι εντελώς ακατάλληλη για τις κατεδαφίσεις.

Είμαστε στο πλευρό των καταστηματαρχών που υπό τις τρέχουσες συνθήκες βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να υπολειτουργούν ή και να παραμένουν κλειστές και έρχεται άλλη μία δυσκολία να προστεθεί στο σύνολο των ανησυχιών τους.»

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble