Κυριακή, 11 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Ο δήμαρχος με τους προέδρους εμπορικού και συλλόγου εστίασης

Ιεράπετρα: Ο δήμαρχος με τους προέδρους εμπορικού και συλλόγου εστίασης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και  τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Οι πρόεδροι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην αγορά της Ιεράπετρας και παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες εξαιτίας του συνεχόμενου lockdown και του ιδιαίτερου τρόπου λειτουργίας των καταστημάτων με το click away κατά την περίοδο των εορτών.

mechanical adv 2021

Τόσο ο κ. Μπινιχάκης όσο και ο κ. Μιχελαράκης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την απαλλαγή από τα τέλη ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και κοινόχρηστων χώρων που εφάρμοσε ο Δήμος Ιεράπετρας καθώς είναι ένας από ελάχιστους Δήμους της χώρας που διευκόλυνε τους καταστηματάρχες με καθολική απαλλαγή τελών.

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος δήλωσε τη συμπαράστασή του και τη μόνιμη στήριξη του στους εργαζομένους και των δύο κλάδων και έδωσε την έγκρισή του για τη διενέργεια δωρεάν rapid test από το Δήμο στα μέλη και των δύο συλλόγων. Επιπλέον, ανέφερε ότι θα γίνουν προσπάθειες για εκ νέου απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και για το νέο έτος εφόσον συνεχίσουν οι επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος: «Κατανοούμε τα προβλήματα των καταστηματαρχών και των εργαζομένων αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους στηρίζουμε και θα τους στηρίζουμε στο μέλλον με όποιον τρόπο μπορούμε. Τα έργα που υλοποιούμε και δρομολογούμε στο Δήμο θα ενισχύσουν την εμπορική δραστηριότητα επιταχύνοντας την ανάκαμψη των επιχειρήσεων από την περίοδο του lockdown.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble