ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ο «άγιος των σκύλων» που έγινε αφιέρωμα στην Daily MailΗ ιστορία του ξεκίνησε πριν επτά χρόνια, όταν βρήκε και έσωσε ένα σκύλο που είχαν πετάξει ασυνείδητοι σε μία χωματερή και μετά από λίγους μήνες πούλησε την επιχείρηση του για να φτιάξει ένα καταφύγιο για αδέσποτα στην Ιεράπετρα.

Είναι ο Τάκης Προεστάκης, «ο άγιος των σκύλων», όπως τον αποκαλούν όσοι γνωρίζουν την προσφορά του, και όχι άδικα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ιστορία του ξεκινά επτά χρόνια πριν όταν βρήκε και έσωσε ένα σκύλο που είχαν πετάξει ασυνείδητοι σε μία χωματερή. Μετά από λίγους μήνες πούλησε την επιχείρηση του για να φτιάξει ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα στην Ιεράπετρα.

swell adv 2021

Πλέον φροντίζει 420 σκύλους, 15 κατσίκια και 70 γάτες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ένα αφιέρωμα της βρετανικής Daily Mail, σύμφωνα με τον skai.gr,  ήταν αρκετό για τον κάνει γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Άνθρωποι -κυριολεκτικά- από όλο τον κόσμο υιοθετούν σκύλους από το καταφύγίο του.

Το πόσο σημαντικές είναι υπηρεσίες που προσφέρει, μπορεί κανείς να το αντιληφθεί από τις χιλιάδες followers που έχει η σελίδα του στο Facebook.

Ο Τάκης Προεστάκης δεν λαμβάνει καμία βοήθεια από τοπικό ή δημόσιο φορέα. Πλέον, η ζωή του είναι αφιερωμένη στα τετράποδα που όπως λέει και ο ίδιος είναι η οικογένεια του!


Σχετικά άρθρα

Back to top button