ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο πρόεδρος της Μακρυλιάς!Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στο χωριό  της Μακρυλιάς Ιεράπετρας, με τον πρόεδρο της κοινότητας να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο Χρήστος Βερίγος, βρισκόταν μόνος του στο σπίτι του στη Μακρυλιά, αφού η σύζυγός βρισκόταν εκτός Κρήτης για λόγους υγείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τα τελευταία σημεία ζωής τα έδωσε χθες το απόγευμα όταν συνάντησε τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας και του ανέφερε πως ένιωθε ένα πόνο στο στήθος, χωρίς κατά τ’ άλλα να αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από εκεί και πέρα σταμάτησε η επικοινωνία με την οικογένειά του, και έτσι σήμερα το απόγευμα περίπου στις 5 αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του και τον εντόπισαν νεκρό με το ΕΚΑΒ να μεταβαίνει στο σημείο για να παραλάβει τη σωρό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής που θα ακολουθήσει.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button