ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα | Νέες μελέτες για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από την Σαρακίνα έως τον ΠεριστεράΣυνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον μελετητή του μεγάλου έργου της ύδρευσης, κ. Μιχάλη Παρασκευόπουλο, παρουσία του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Σπύρου Λαποκωνσταντάκη και του Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νικολάου Σεκαδάκη.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν η ολοκληρωμένη μελέτη της δεύτερης φάσης της ύδρευσης που περιλαμβάνει το τμήμα από τη Σαρακίνα έως το Μύρτο, η οποία πρόκειται τις επόμενες ημέρες να κατατεθεί προς ένταξη στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και η πορεία της εκπόνησης της μελέτης της τρίτης φάσης του έργου που περιλαμβάνει το τμήμα από την Ανατολή έως τον Περιστερά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η υλοποίηση του μεγάλου έργου της ύδρευσης είναι πλέον πραγματικότητα.

Τους αμέσως επόμενους μήνες ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του πιο προβληματικού τμήματος του αγωγού της Σαρακίνας από το Μύρτο έως την Ανατολή. Προχωράμε στην ένταξη του έργου της δεύτερης φάσης της ύδρευσης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη και η μελέτη της τρίτης φάσης του έργου που θα καταλήγει στον Περιστερά.

swell adv 2021

Στόχος μας είναι με τη ολοκλήρωση του έργου να παραδώσουμε ένα νέο αγωγό μεταφοράς νερού ύδρευσης από τη Σαρακίνα έως τον Περιστερά μήκους άνω των 25 χιλιομέτρων μαζί με τις νέες δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες θα καλύψουν τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης της Ιεράπετρας και των γειτονικών οικισμών και Κοινοτήτων.»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button