Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Νέες μελέτες για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από την...

Ιεράπετρα | Νέες μελέτες για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από την Σαρακίνα έως τον Περιστερά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον μελετητή του μεγάλου έργου της ύδρευσης, κ. Μιχάλη Παρασκευόπουλο, παρουσία του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Σπύρου Λαποκωνσταντάκη και του Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νικολάου Σεκαδάκη.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν η ολοκληρωμένη μελέτη της δεύτερης φάσης της ύδρευσης που περιλαμβάνει το τμήμα από τη Σαρακίνα έως το Μύρτο, η οποία πρόκειται τις επόμενες ημέρες να κατατεθεί προς ένταξη στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και η πορεία της εκπόνησης της μελέτης της τρίτης φάσης του έργου που περιλαμβάνει το τμήμα από την Ανατολή έως τον Περιστερά.

mechanical adv 2021

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η υλοποίηση του μεγάλου έργου της ύδρευσης είναι πλέον πραγματικότητα.

apostolakis adv 2

Τους αμέσως επόμενους μήνες ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του πιο προβληματικού τμήματος του αγωγού της Σαρακίνας από το Μύρτο έως την Ανατολή. Προχωράμε στην ένταξη του έργου της δεύτερης φάσης της ύδρευσης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη και η μελέτη της τρίτης φάσης του έργου που θα καταλήγει στον Περιστερά.

Στόχος μας είναι με τη ολοκλήρωση του έργου να παραδώσουμε ένα νέο αγωγό μεταφοράς νερού ύδρευσης από τη Σαρακίνα έως τον Περιστερά μήκους άνω των 25 χιλιομέτρων μαζί με τις νέες δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες θα καλύψουν τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης της Ιεράπετρας και των γειτονικών οικισμών και Κοινοτήτων.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble