ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα, Μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου: Πολλά προβλήματα και δρομολόγηση νέου κτιρίουΤο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στην Κοινότητα Καβουσίου του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου, κ. Αθανάσιο Κατσαγκόλη, και τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου, κ. Αναστάσιο Χατζημανώλη, παρουσία της Προέδρου της Κοινότητας Καβουσίου, κας Μαρίας Χαλκιαδάκη.

Κύριος σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία του γυμνασίου και η έγκαιρη καταγραφή πιθανών ελλείψεων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής κατορθώσαμε και δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο Μουσικό Γυμνάσιο, το μοναδικό στο νομό Λασιθίου, που ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Στη σημερινή συνάντηση, διαπιστώσαμε ελλείψεις καθηγητών μουσικής διδασκαλίας οι οποίες θα καλυφθούν άμεσα από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου. Επιπλέον, καταγράψαμε παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου το σχολείο να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υπάρχουσες υποδομές ενώ παράλληλα δρομολογούμε ήδη την ένταξη του έργου κατασκευής Μουσικού Γυμνασίου, αλλά και Λυκείου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης ώστε το νέο αυτό σύγχρονο σχολικό συγκρότημα να στεγάσει όλη την πορεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των μαθητών που αγαπούν τη μουσική.

swell adv 2021

Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη, τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου, κ. Χατζημανώλη και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά που καταβάλουμε ώστε να εδραιώσουμε το Καβούσι ως κέντρο μουσικής παιδείας στο Νομό Λασιθίου και να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα μουσικά σχολεία πανελλαδικά.»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button