ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Μαθητής έστειλε την δασκάλα του στο νοσοκομείοΈνα περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο στην Ιεράπετρα, όταν μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, βγαίνοντας εκτός ελέγχου χτύπησε τη δασκάλα του.Για το περιστατικό μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της επιτροπής παιδεία στου δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Ηχώ 99,8 και μετέφερε πληροφορίες για το περιστατικό, λέγοντας πως το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά, υπήρξε αναστάτωση, η δασκάλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα το χειριστούν. Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.Πηγή
Hxonews.gr
Ετικέτες

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.
Back to top button
Close
Close