Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Κατασκευάζονται 8 νέες παιδικές χαρές

Ιεράπετρα: Κατασκευάζονται 8 νέες παιδικές χαρές

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την πορεία των εργασιών και προσδιόρισε μαζί με τους προέδρους των κοινοτήτων τις επιπρόσθετες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο Ιεράπετρας για την ασφάλεια των χώρων και την πλήρη αισθητική και λειτουργική τους διαμόρφωση.

Πρόκειται για το έργο κατασκευής και εγκατάστασης εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Ιεράπετρας, συνολικού προϋπολογισμού 205.000 ευρώ, και αφορά συγκεκριμένα τις παιδικές χαρές  στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην πόλη της Ιεράπετρας, στον οικισμό της Βαϊνιάς, στην κοινότητα Κάτω χωριού (οικισμοί Κάτω και Πάνω Χωριό), στην κοινότητα Μαλών, στην κοινότητα Ορεινού (στον οικισμό και στον Άγιο Παντελεήμονα) και στη νέα πλατεία του Κουτσουρά.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

apostolakis adv 2

«Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των δυνατοτήτων για τα παιδιά του Δήμου μας ήταν πάντα μία από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Στόχος μας είναι η άμεση ολοκλήρωση των παρεμβάσεων ώστε οι οκτώ νέες παιδικές χαρές να παραδοθούν άμεσα και να συνεχίσουμε επιδιώκοντας κάθε παιδί σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας να έχει δίπλα του μία σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά.»

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-