Europlan

Xaritakis
ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Με μεγάλη συμμετοχή παρά τον καύσωνα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και αναδείχθηκε μετά από μυστική ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο , που θα συνεχίσει  τη διεκδίκηση της αυτόνομης διοίκησης και της πλήρους στελέχωσης όλων των βασικών κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, το οποίο εξυπηρετεί τους καλοκαιρινούς μήνες πάνω από 40.000 ντόπιους και ξένους επισκέπτες

Η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, είχε στο πρώτο μέρος τον απολογισμού των πεπραγμένων της απελθούσας διοίκησης και κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των προτάσεων για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν, από τώρα και έπειτα, πολύ σοβαρές και εποικοδομητικές τοποθετήσεις, από όλους εκείνους, που συνεχίζουν να αγωνιούν και να νοιάζονται για το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, που έχει ήδη απωλέσει μεγάλο αριθμό ιατρών βασικών ειδικοτήτων, χωρίς η κυβέρνηση να έχει δείξει ότι στα σχέδια της έχει μεταξύ άλλων και κάποια μέτρα η κίνητρα, που να διευκολύνουν την προσέλκυση ιατρικού προσωπικού. Η προσωρινή κάλυψη κάποιων εφημεριών με στρατιωτικούς ιατρούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν συνεχίζεται μετεκλογικά, ενώ στις πρώτες προτεραιότητας της νέας Διοίκησης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, είναι η επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης στο Υπουργείο Υγείας, για  να τεθούν δια ζώσης στον ίδιο τον νέο υπουργό Υγείας κ Μιχάλη Χρυσοχοίδη, όλα τα αιτήματα με την εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση τους, τα οποία είχαν δοθεί  με έναν ογκώδη φάκελο , στον πρόσφατη προεκλογική επίσκεψη του και στον ίδιο τον πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη

“IN_AND_OUT

Στη Γενική Συνέλευση έγινε το περασμένο Σάββατο,  η κατάθεση της έκθεσης της εξελεγκτική επιτροπής, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα. Η έκθεση των δράσεων του Συλλόγου κατά την τελευταία του θητεία αναγνώστηκε από την απερχόμενη γραμματέα και ακολούθησαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και προτάσεις από μέλη του Συλλόγου που έλαβαν τον λόγο. Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε η Βουλευτής Λασιθίου κ. Κατερίνα  Σπυριδάκη, που τίμησε με την παρουσία της  τη συνέλευση, εμώ  πρόσθεσε και τη δική της προσωπική αγωνία για το μέλλον του Νοσοκομείου, όπως και την καλή της πρόθεση να συμβάλει στις προσπάθειες του Συλλόγου .

Η τοποθέτηση του απερχόμενου προέδρου κ Ανδρέα Μαμαντόπουλου  , είχε τη  θερμή αποδοχή από όλα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ είχε έντονο το στοιχείο της συναισθηματικής φόρτισης, καθώς ο αγαπημένος γιατρός των Ιεραπετριτών έχει συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής του προσφοράς με τη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, την οποία υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια.

Mechanical Solutions

Μετά την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής ακολούθησε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας , αποτέλεσε η παρουσία και η συμμετοχή της προέδρου και των μελών του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων  και Φίλων Ιεράπετρας  «Γεώργιος Σουργιαδάκης», όπως και εκπροσώπων φορέων της  ευρύτερης Ιεράπετρας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν  τα αποτελέσματα των εκλογών κατά σειρά ψήφων, όπως  τα ανακοίνωσε  η εφορευτική επιτροπή, που είχε την ευθύνη της διενέργειας των εκλογών. Διευκρινίστηκε  ότι , όλοι οι υποψήφιοι, άσχετα με τις ψήφους, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις συνεδριάσεις του Συλλόγου, οι οποίες ήταν και θα παραμείνουν πάντοτε ανοικτές σε κάθε έναν που θέλει να συμμετέχει και να συμβάλλει.

Κατά σειρά ψήφων στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν οι:

Μαμαντόπουλος Ανδρέας
Δασκαλάκη Πόπη
Σαρρής Παναγιώτης
Παϋσανίδου Μαρία
Κονταξάκη Καλλιόπη
Σταυρακάκη Χρύσα
Μαρκοπούλου Μυρτώ
Μπαχλιτζανάκη Ζαχαρούλα
Παπαδάκης Μανώλης
Μόργκαν Λουίζα

Κατά σειρά ψήφων στην Εξελεγκτική Επιτροπή:

Κατσαβδάκη Μιράντα
Κουβάκη Μαρία
Μεταξά Φωτεινή

Διευκρινίζεται  ότι σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρώτος σε ψήφους υποχρεούται εντός επτά ημερών, να συγκαλέσει συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button