Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Εξακολουθεί να αγνοείται 82χρονος

Ιεράπετρα: Εξακολουθεί να αγνοείται 82χρονος

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Παρά τις ολονύχτιες έρευνες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, των Σαμαρειτών και της 15μελους Ομάδας Διάσωσης της ΕΔΙΚ, ο 82χρονος αγνοούμενος που χάθηκε χθες το απόγευμα, του οποίου προσωπικά αντικέιμενα βρέθηκαν στην παραλία του Αλμυρού Ιεράπετρας, εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι έρευνες πλέον συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, καθώς επιχειρούν πλωτά σκάφη του Λιμενικού, αρκετοί εθελοντές με φουσκωτά, 2 ομάδες διάσωσης, μια των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και μια της ΕΔΙΚ, η ΕΛΑΣ και δύτες με επικεφαλής το Λιμενικό, ενώ αναμένονται και 10 νέες ενισχύσεις από ιδιώτες με φουσκωτά.

mechanical adv 2021

Στις έρευνες συμμετέχουν ακόμα ιδιώτες με 2 drone και 1 drone του Ερυθρού Σταυρού, που σαρώνουν τις περιοχές γύρω από τον Αλμυρό και κυρίως επιχειρείται να διερευνηθεί ο βυθός με την βοήθεια των τεχνολογικών μέσων.

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον 82χρονο είδε τελευταία φορά ένα ζευγάρι που ψάρευε στην περιοχή, χτες στις 7 το απόγευμα, ξαπλωμένο στην παραλία.

Τη φωτογραφία του 82χρονου αγνοούμενου Βαγγέλη Τζουβελέκα έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του και μετά από άδεια δημοσιοποίησης της, ζητά τη βοήθεια όλων, ώστε να βρεθεί ο ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο 82χρονος αγνοείται από χθες το απόγευμα.

Στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής δηλώθηκε από την οικογένεια του η εξαφάνιση του και από εκείνη τη στιγμή τον αναζητούν λιμενικοί, αστυνομικοί. Σαμαρείτες και ΕΔΙΚ(διασώστες).

Στην παραλία έχουν βρεθεί τα προσωπικά του είδη(ρούχα, παντόφλες) και το μηχανάκι του.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble