ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Εξακολουθεί να αγνοείται 82χρονοςΠαρά τις ολονύχτιες έρευνες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, των Σαμαρειτών και της 15μελους Ομάδας Διάσωσης της ΕΔΙΚ, ο 82χρονος αγνοούμενος που χάθηκε χθες το απόγευμα, του οποίου προσωπικά αντικέιμενα βρέθηκαν στην παραλία του Αλμυρού Ιεράπετρας, εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι έρευνες πλέον συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, καθώς επιχειρούν πλωτά σκάφη του Λιμενικού, αρκετοί εθελοντές με φουσκωτά, 2 ομάδες διάσωσης, μια των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και μια της ΕΔΙΚ, η ΕΛΑΣ και δύτες με επικεφαλής το Λιμενικό, ενώ αναμένονται και 10 νέες ενισχύσεις από ιδιώτες με φουσκωτά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στις έρευνες συμμετέχουν ακόμα ιδιώτες με 2 drone και 1 drone του Ερυθρού Σταυρού, που σαρώνουν τις περιοχές γύρω από τον Αλμυρό και κυρίως επιχειρείται να διερευνηθεί ο βυθός με την βοήθεια των τεχνολογικών μέσων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον 82χρονο είδε τελευταία φορά ένα ζευγάρι που ψάρευε στην περιοχή, χτες στις 7 το απόγευμα, ξαπλωμένο στην παραλία.

swell adv 2021

Τη φωτογραφία του 82χρονου αγνοούμενου Βαγγέλη Τζουβελέκα έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του και μετά από άδεια δημοσιοποίησης της, ζητά τη βοήθεια όλων, ώστε να βρεθεί ο ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Υπενθυμίζεται πως ο 82χρονος αγνοείται από χθες το απόγευμα.

Στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής δηλώθηκε από την οικογένεια του η εξαφάνιση του και από εκείνη τη στιγμή τον αναζητούν λιμενικοί, αστυνομικοί. Σαμαρείτες και ΕΔΙΚ(διασώστες).

Στην παραλία έχουν βρεθεί τα προσωπικά του είδη(ρούχα, παντόφλες) και το μηχανάκι του.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button