ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ετοιμη η δεξαμενή στο Σελάκανο

Το Σελάκανο της Κοινότητας Χριστού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη προκειμένου να βρεθεί στη θέση Τυροκέλι όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της νέας δεξαμενής ύδρευσης.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

brands heaven2021

«Ολοκληρώσαμε την κατασκευή της νέας δεξαμενής ύδρευσης στο Σελάκανο. Ένα έργο αναγκαίο για την ευρύτερη περιοχή που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Συνεχίζουμε με την τοποθέτηση των νέων δικτύων ύδρευσης ώστε να προσφέρουμε στην περιοχή για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές υδρευτικό δίκτυο. Επιπλέον προγραμματίζουμε και άλλες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή του Σελάκανου.

neratzoulis neo

Ευχαριστώ τον κ. Πετσαγγουράκη για την πραγματικά άψογη συνεργασία και συνεχίζουμε τόσο στην κοινότητα Χριστού όσο και στις άλλες κοινότητες με έργα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων.»
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button