Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας στον Δήμο και η...

Ιεράπετρα | Επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας στον Δήμο και η λειτουργία του ΚΑΕ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Μανόλη Καζαμία και τον Α΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, κ. Σταύρο Σπανουδάκη.

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στον Δήμο Ιεράπετρας και η άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

mechanical adv 2021

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Επιδιώξαμε τη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Καζαμία, προκειμένου να του μεταφέρουμε το πάγιο αίτημά μας για την επιπλέον στελέχωση των αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας και τη λειτουργία του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΚΑΕ), το οποίο αν και έχει ιδρυθεί με Προεδρικό Διάταγμα από το 2017, ουδέποτε λειτούργησε.

apostolakis adv 2

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε αγροτικές περιουσίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την υγειονομική κρίση που διανύουμε, καθιστά επιτακτική την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Το έργο της Δημοτικής αστυνομίας, με το υπάρχον προσωπικό των αστυνομικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών του Δήμου, παρότι πολύ σημαντικό, χρειάζεται ενίσχυση.

Ευχαριστώ για την εξαιρετική  συνεργασία τον κ. Καζαμία και τον κ Σπανουδάκη. Εμείς, από την πλευρά μας, ως Δήμος, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας τόσο σε υπηρεσιακό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, ώστε να κατορθώσουμε να επιλύσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble