Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Επίσκεψη Πλακιωτάκη στο δημαρχείο

Ιεράπετρα | Επίσκεψη Πλακιωτάκη στο δημαρχείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το Δημαρχείο της Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Μετά από επιμέρους συναντήσεις που πραγματοποίησε με  τον Πρόεδρο του  Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη,  τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας», κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ-Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη, τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας,  κ. Ιωάννη Γαϊτάνη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης κ. Γεώργιο Βαρδάκη ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, στο γραφείο του.

mechanical adv 2021

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν μείζονος σημασίας θέματα, όπως οι δασικοί χάρτες, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας, η λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο ΒΟΑΚ, η παραχώρηση δύο οικοπέδων του ΕΘΙΑΓΕ, η στελέχωση του νοσοκομείου με επιπλέον προσωπικό, η ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο Πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ, μελέτες και έργα στην ύδρευση κ.α.

apostolakis adv 2

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε τα εξής:

«Σε μια δύσκολη περίοδο λόγω των επικρατουσών υγειονομικών συνθηκών, στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν ταχύτερη πραγματοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας.

Η προσπάθεια μας έχει οδηγήσει ήδη σε πολύ θετικά αποτελέσματα που προοιωνίζουν ακόμη καλύτερο μέλλον. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις στην Αθήνα με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία για την επιτυχή προώθηση όλων των κρίσιμων θεμάτων του Δήμου.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για την άριστη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του Προγράμματός της.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble