ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Έκλεισε νηπιαγωγείο λόγω κρουσμάτωνΘετικός στον κορωνοϊό, διαγνώστηκε σε πρώτη φάση ένας άντρας, συγγενής μαθητή του 6ου νηπιαγωγείου, ο οποίος και είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Πάτρα

Κλειστό από σήμερα θα παραμείνει το 6ο νηπιαγωγείο στην Ιεράπετρα Λασιθίου, αφού θετικό στον κορωνοϊό, διαγνώστηκε νήπιο και βάσει οδηγιών που δόθηκαν από τον ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε να ανασταλεί η λειτουργία του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου για 14 μέρες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, θετική στον ιό είναι και η μητέρα του μικρού μαθητή, που παραμένει σπίτι με το παιδί της σε καλή κατάσταση, ενώ να σημειωθεί ότι στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον του νηπίου, είχε διαγνωστεί σε πρώτη φάση θετικός στον κορωνοϊό, ο παππούς του νηπίου.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να ταξίδεψε στην Πάτρα και επιστρέφοντας έκανε το τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι νοσεί από τον κορωνοϊό  και πλέον νοσηλεύεται στην κλινική covid -19, του νοσοκομείου της Ιεράπετρας.

swell adv 2021

Επίσης κλειστά σήμερα  δύο τμήματα του 4ου δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας καθώς δύο εκ των δασκάλων έχουν παιδιά που φοιτούν στο ίδιο νηπιαγωγείο, με το νήπιο που έχει νοσήσει και προληπτικά παρέμειναν στο σπίτι.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Να σημειωθεί επίσης ότι σήμερα ολοκληρώθηκε και ο κατ’ οίκον περιορισμός του 61χρονου κατοίκου στις Μάλλες Λασιθίου, ο οποίος είχε διαγνωστεί με covid- 19 και χρειάστηκε να παραμείνει σε δεκαπενθήμερη καραντίνα στο σπίτι του


Σχετικά άρθρα

Back to top button