ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Εγκριση 150.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου της ύδρευσηςΣε συνέχεια των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 150.000€ για την  εκπόνηση των μελετών για την τρίτη και τέταρτη φάση του μεγάλου έργου της ύδρευσης (αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός των δικτυών ύδρευσης από την Νέα Ανατολή έως τη Δεξαμενή του Περιστερά και από τη δεξαμενή του Περιστερά έως την πόλη της Ιεράπετρας).

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε σχετικά: «Μετά την αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των αγωγών ύδρευσης από τον Μύρτο έως τη Νέα Ανατολή, μήκους 6.800m που υλοποιείται αυτό το διάστημα και την επικείμενη ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της ολοκληρωμένης μελέτης για την αντικατάσταση των αγωγών από τις πηγές της Σαρακίνας έως τον Μύρτο, πετύχαμε  τη χρηματοδότηση για τη σύνταξη των μελετών της τρίτης και τέταρτης φάσης του έργου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η προσπάθειά μας για την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος υδροδότησης της Ιεράπετρας, καθώς και των περιοχών του Καπιστριού, της Γρα-Λυγιάς, του Κεντριού και του Στομίου συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με τη σύνταξη και τη γρήγορη ένταξη των μελετών σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ευχαριστώ, τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, τη Γενική Γραμματέα, κα. Χριστίνα Καλογήρου και όλους τους συνεργάτες του Υπουργού για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και για την καθοριστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση του μεγαλύτερου έργου ύδρευσης στο Δήμο της Ιεράπετρας.

swell adv 2021

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή του κ. Πλακιωτάκη στην οικογένεια και στα καθήκοντά του».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button