ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα | Δρομολογημένη η απομάκρυνση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου

Μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την χθεσινή επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στον Άγιο Νικόλαο, και ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Ιεράπετρας έδωσε στο Ράδιο Λασίθι ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης δεν πήγε στη συγκεκριμένη συνάντηση αφού εκείνη την ώρα είχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη σχετικά με το ζήτημα των δασικών χαρτών, όμως εκ μέρους του παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Μαρία Ρουμελιωτάκη με στόχο να στηριχθούν και από πλευράς του Δήμου Ιεράπετρας τα αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, τους οποίους επίσης είδε ο Υπουργός με το Σύλλογο Εργαζομένων να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η κα Ρουμελιωτάκη παρέδωσε στον Υπουργό, ένα αναλυτικό φάκελο με αρκετά έγγραφα, αποφάσεις, τις καταγγελίες των εργαζομένων, και μια προσωπική δική του επιστολή.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε πως το ζήτημα του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας δεν έχει ξεχαστεί και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες ενέργειες με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου αλλά και του αιτήματος για απομάκρυνση του αναπληρωτή Διοικητή.

Ο Υπουργός ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα και όπως ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης, απάντησε πως η απομάκρυνση του κ. Καλλιονάκη, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν το Νοσοκομείο έχουν δρομολογηθεί.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Η τελική λύση κατέληξε ο κ. Καλαντζάκης, σε κάθε περίπτωση θα δοθεί από το ίδιο το Υπουργείο, και έτσι εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις θα προγραμματιστεί  επίσκεψη στον Υπουργό κ. Κικίλια με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας συνοδευόμενο από την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Ιεράπετρας για να τεθούν τα αιτή

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button