ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Δημοπρατούνται 3 νέα έργα ύψους 820.000 ευρώ



Οι ημερομηνίες δημοπράτησης τριών νέων μεγάλων και αναγκαίων έργων ορίστηκαν στον Δήμο Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου δημοπρατείται η τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο της Κοτσυφιανής, έργο προϋπολογισμού 200.000 €, στις 21 Ιουλίου δημοπρατείται το έργο του δρόμου Χριστός-Σελάκανο προϋπολογισμού 225.000 € και στις 28 Ιουλίου δημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ» προϋπολογισμού 395.000 €.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τονίζει: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους δημότες συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον προγραμματισμό μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που δημοπρατούμε συνεχώς έργα που σηματοδοτούν την ανάπτυξή του Δήμου Ιεράπετρας.

Τα τρία νέα αυτά έργα έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των έργων αθλητισμού και οδοποιίας που έχουμε ήδη υλοποιήσει.

swell adv 2021

Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο συστηματικής δουλειάς με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποπεράτωση των έργων ώστε να δοθούν προς αξιοποίηση στους δημότες.»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button