Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Δημιουργείται ανεξάρτητο δίκτυο ύδρευσης στο Σελάκανο

Ιεράπετρα: Δημιουργείται ανεξάρτητο δίκτυο ύδρευσης στο Σελάκανο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την περιοχή του Σελάκανου στην Κοινότητα του Χριστού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απόκτηση ανεξάρτητου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: 

mechanical adv 2021

«Όπως είχαμε δεσμευτεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη προσωπικού λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε αυτό το σημαντικό έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στους κατοίκους.

apostolakis adv 2

Για πρώτη φορά το Σελάκανο θα αποκτήσει ένα ανεξάρτητο δίκτυο το οποίο θα συνδεθεί με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης που κατασκευάσαμε πρόσφατα.

Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση ενός καθοριστικής σημασίας έργου οδοποιίας που θα διευκολύνει και θα εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση από τον Χριστό έως το Σελάκανο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Χριστού, κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη, για τη συνεργασία του προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που απαιτούσαν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble