ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Δημιουργείται ανεξάρτητο δίκτυο ύδρευσης στο ΣελάκανοΟ Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την περιοχή του Σελάκανου στην Κοινότητα του Χριστού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απόκτηση ανεξάρτητου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: 

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Όπως είχαμε δεσμευτεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη προσωπικού λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε αυτό το σημαντικό έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στους κατοίκους.

Για πρώτη φορά το Σελάκανο θα αποκτήσει ένα ανεξάρτητο δίκτυο το οποίο θα συνδεθεί με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης που κατασκευάσαμε πρόσφατα.

swell adv 2021

Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση ενός καθοριστικής σημασίας έργου οδοποιίας που θα διευκολύνει και θα εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση από τον Χριστό έως το Σελάκανο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Χριστού, κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη, για τη συνεργασία του προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που απαιτούσαν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button