ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα | Δωρεάν διάθεση κάδων κομποστοποίησης στους δημότες

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ο Δήμος Ιεράπετρας στα πλαίσια της προώθησης της οικιακής κομποστοποίησης και ενόψει της λειτουργίας της Μονάδας Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων, που κατασκευάζεται ήδη, καθώς επίσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, διαθέτει στους δημότες της Ιεράπετρας εντελώς δωρεάν κάδους κομποστοποίησης οικιακών απορριμμάτων, με στόχο τη μείωση του όγκου των οικιακών αποβλήτων και την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας λιπάσματος.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημότες Ιεράπετρας, που διαθέτουν ιδιόχρηστο κήπο ή παρτέρι φυτεμένο ή μη, να προσέλθουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου και να υποβάλουν αίτηση.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αίτηση μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά στο link: https://www.ierapetra.gov.gr/news/kadoi/

Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις έως τις 28/2/2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πρωτόκολλο της αίτησης και θα ληφθούν υπόψη κριτήρια που έχουν να κάνουν με τον αριθμό μελών της οικογένειας.

“IN_AND_OUT

Στην πρώτη φάση του προγράμματος θα διατεθούν κάδοι οικιακής κομποστοποίησης σε οικογένειες με 3 μέλη και άνω. Κατά διαστήματα θα γίνεται έλεγχος απόδοσης των κάδων και σε όσα νοικοκυριά η χρήση τους αποδειχτεί ελλιπής θα αφαιρεθούν και θα δοθούν σε άλλους ενδιαφερόμενους δημότες.

Τα νοικοκυριά που δε θα παραλάβουν κάδους άμεσα θα έχουν προτεραιότητα στη δεύτερη φάση του προγράμματος.

Mechanical Solutions

Πληροφορίες στο 2842340410 και 2842340411

Η αρμόδια αντιδήμαρχος

Μαρία Ρουμελιωτάκη


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button