Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Διασφάλιση της «νόμιμης» εικόνας στο παραλιακό μέτωπο

Ιεράπετρα | Διασφάλιση της «νόμιμης» εικόνας στο παραλιακό μέτωπο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη, και τον πρόεδρο του Συλλόγου Καφέ – Εστίασης, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο και για τα προγραμματισμένα έργα συνολικής αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου.

Ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε:

mechanical adv 2021

«Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας έχει ήδη ξεκινήσει με το έργο του Ύφαλου – Κυματοθραύστη που έχουμε ήδη δημοπρατήσει και θα προστατεύσει το παραλιακό μέτωπο δημιουργώντας ταυτόχρονα προσβάσιμη παραλία για τους πολίτες.

apostolakis adv 2

Ακολουθεί η εξομοίωση της Χερσαίας Ζώνης με τη ζώνη Λιμένα και η μελέτη και δημοπράτηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Με αυτό τον τρόπο υλοποιείται ο στόχος της Δημοτικής Αρχής να αλλάξει εικόνα το παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά ώστε να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν του Δήμου και να ενδυναμωθεί η τοπική επιχειρηματικότητα.

Σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου και να μην πληγούν οικονομικά οι επιχειρήσεις και να υλοποιηθεί άμεσα η αναβάθμιση στο παραλιακό μέτωπο, απαραίτητη προϋπόθεση, μετά και τη θετική έκβαση της αναστολής των κατεδαφίσεων, είναι η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων (του Υπουργείου, του Δήμου και των Συλλόγων) προκειμένου ο καθένας να πράξει εγκαίρως όλα αυτά που υποχρεούται χωρίς καμία καθυστέρηση.

Με κοινή προσπάθεια θα διασφαλιστεί η νομιμότητα όλων των διαδικασιών και θα προσφέρουμε στην Ιεράπετρα το καλαίσθητο, σύγχρονο και λειτουργικό παραλιακό μέτωπο που όλοι επιθυμούμε.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble