Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Χρηματοδότηση 470.000 ευρώ για τη βελτίωση του δημοτικού γηπέδου

Ιεράπετρα: Χρηματοδότηση 470.000 ευρώ για τη βελτίωση του δημοτικού γηπέδου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Υπεγράφη σήμερα στα Γραφεία της Περιφέρειας μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη η χρηματοδότηση  του έργου «Βελτίωση δημοτικού γηπέδου Κάτω Χωριού».

Το έργο περιλαμβάνει αλλαγή τάπητα, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τοποθέτηση νέας περίφραξης, εργασίες στις κτιριακές υποδομές κ.α. και στοχεύει στη δημιουργία ενός αθλητικού χώρου που θα εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των πολιτών.

mechanical adv 2021

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

apostolakis adv 2

«Άλλο ένα αθλητικό έργο υποδομής στην Ιεράπετρα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Μετά από επίσκεψη και καταγραφή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο του Κάτω Χωριού, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας συνέταξε μια πλήρη μελέτη αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου την οποία υποβάλαμε και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, συνεχίζεται με τον προγραμματισμό νέων έργων που ανεβάζουν ψηλότερα  τον πήχη του αθλητισμού στην Ιεράπετρα παρέχοντας σύγχρονους και ασφαλείς χώρους τόσο για τις ομάδες, όσο και για τους πολίτες.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για τη συνεργασία και τη στήριξή του στην υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου Ιεράπετρας».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble