Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Χρηματοδοτήσεις 500.000€ για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

Ιεράπετρα | Χρηματοδοτήσεις 500.000€ για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κας Χριστιάνας Καλογήρου και του ειδικού συμβούλου του ΥΝΑΝΠ, κ. Μανώλη Κουτουλάκη, είχε στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.
Μετά την επίσκεψη του Υπουργού στον Δήμο της Ιεράπετρας την προηγούμενη εβδομάδα, ακολούθησε η άμεση επίσκεψη του Δημάρχου στην Αθήνα, προκειμένου να καταθέσει προς χρηματοδότηση ολοκληρωμένες προτάσεις (τεχνικά δελτία) για την εκπόνηση της μελέτης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και την κατασκευή νέου φάρου στο αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής:

mechanical adv 2021

«Συζητώντας με τον Υπουργό και τα στελέχη του Υπουργείου για την αναγκαιότητα αυτών των δύο πολύ σημαντικών έργων, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση τόσο της μελέτης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, προϋπολογισμού 180.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, όσο και τη χρηματοδότηση της κατασκευής νέου φάρου στο αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας, ποσού 300.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

apostolakis adv 2

Ξεκινάμε δίχως να χάσουμε χρόνο την εκπόνηση της ανωτέρω μελέτης, καθώς έχουμε ήδη εξασφαλίσει και τη χρηματοδότηση του έργου της ανάπλασης της παραλίας από το Πρόγραμμα «ΝΕΑΡΧΟΣ» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Επίσης, προχωρούμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να ξεκινήσει και η κατασκευή του νέου φάρου.

Τέλος, λάβαμε θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό και για την χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου της ύδρευσης στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη  για την υλοποίηση της δέσμευσής του ως προς τη χρηματοδότηση των ανωτέρω έργων και τη Γενική Γραμματέα, κα Χριστιάνα Καλογήρου, για την άριστη συνεργασία».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble