ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ασκήσεις με πραγματικά πυρά από εθνοφύλακες σε Χρυσή και Κουφονήσι (video)Σε Χρυσή και Κουφονήσι βρίσκονται από το πρωί 40 περίπου εθνοφύλακες από όλη την Κρήτηπου συμμετέχουν σε προγραμματισμένη στρατιωτική άσκηση.

Οι εθνοφύλακες αναχώρησαν το πρωί από τα λιμάνια της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού και πραγματοποιούν εκπαίδευση στα δύο ακατοίκητα νησιά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ασκήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν το μεσημέρι και όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του radiolasithi.gr που βρέθηκε στο Κουφονήσι περιλαμβάνουν εκπαίδευση με πραγματικά πυρά.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button