Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Ασφαλτοστρώσεις ύψους 485.00 ευρώ

Ιεράπετρα | Ασφαλτοστρώσεις ύψους 485.00 ευρώ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Άλλο ένα έργο οδοποιίας  πρόκειται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το έργο «Βελτίωση Δημοτικής Οδοποιίας», προϋπολογισμού 485.074,58 ευρώ περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης, συνολικού μήκους 3km, υφιστάμενων αστικών οδών (Δημοκρατίας, Νικηφόρου  Φωκά,  Παγωμένου,  Κόρακα,  Λασθένους,  Κύπρου,  Κοθρή,  Αναγνωστάκη,  Ιωνίας,  Γ  πάροδος Φιλοθέου κ.α.) στην πόλη της Ιεράπετρας και σε τμήματα της κεντρικής οδού  εντός των οικισμών Κουτσουρά και Μακρύ Γιαλού, όπου διαπιστωμένα, κατόπιν αυτοψιών που διενήργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, παρουσιάζονται προβλήματα.

mechanical adv 2021

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

apostolakis adv 2

«Το έργο εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και διευκόλυνσης της προσπελασιμότητας στον Δήμο μας και ειδικά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Πέρα από την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας, τις πεζοδρομήσεις, τους ποδηλατόδρομους, τις αναπλάσεις και τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε καθημερινά, προχωράμε και σε ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων της πόλης.

Εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας επιδιώκουμε να αλλάζουμε συνεχώς προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης της Ιεράπετρας και αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι στο επίκεντρο της πολιτικής μας βρίσκεται η αναβάθμιση του Δήμου της Ιεράπετρας».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble