Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Ανησυχία για το «βαθύ κόκκινο» - Γίνονται μαζικά rapid test

Ιεράπετρα | Ανησυχία για το «βαθύ κόκκινο» – Γίνονται μαζικά rapid test

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με μαζικά rapid test για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας θα κυλήσει η σημερινή μέρα, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο.

Τα rapid test, όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη θα γίνουν σήμερα στις 12 με ευθύνη του Δήμου ο οποίος διαθέτει αρκετά τεστ για αυτό τον λόγο. Παράλληλα κάλεσε και όποιον πολίτη νομίζει πως έχει εκτεθεί σε κρούσμα να επισκεφθεί τον Δήμο Ιεράπετρας για rapid test από τις 1 το μεσημέρι και μετά. Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθήσει και αύριο όπως λέει και θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες.

mechanical adv 2021

Ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός, είναι γνωστό πως δεν κόλλησε μέσα από το Δήμο, είχε να πάει από την Παρασκευή στην εργασία του, όμως είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο και έτσι τόσο η διαδικασία των rapid test όσο και απολυμάνσεις σε χώρους του Δήμου.

apostolakis adv 2

Η κα Χατζημαρκάκη ανέφερε τέλος πως τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιεράπετρα δεν θα πρέπει να γίνουν λόγος ανησυχίας, αλλά λόγος μεγαλύτερης προσοχής από όλους, παράλληλα όμως υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο «βαθύ» κοκκίνισμα του Δήμου Ιεράπετρας κάτι που θα φανεί από την εξέλιξη της διασποράς που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κάτι που κανείς δεν θέλει να συμβεί, ειδικά αυτή την περίοδο.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble