ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Αναβαθμίζεται ο βρεφονηπιακός σταθμός Κάτω ΧωριούΤο βρεφονηπιακό σταθμό Κάτω Χωριού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα. Μαρία Σακαδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχαήλ Πυργιωτάκη.

Στο χώρο του βρεφονηπιακού υλοποιούνται το τρέχον διάστημα από τον Δήμο Ιεράπετρας μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου (χρωματισμοί, εργασίες μόνωσης κ.α).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού ενημερώθηκε από τη κα. Σακαδάκη για τις εργασίες και συνομίλησε με το προσωπικό δήλωσε:

«Παρεμβαίνουμε στο βρεφονηπιακό σταθμό του Κάτω Χωριού με ένα σύνολο εργασιών που αποκαθιστούν και εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των χώρων του.

swell adv 2021

Η φιλοξενία των παιδιών του Δήμου σε καλαίσθητούς και κατάλληλους μαθησιακούς χώρους είναι κάτι το οποίο η Δημοτική Αρχή θεωρεί απαραίτητο. Γι’ αυτό εντάξαμε και τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κάτω Χωριού στο έργο «Παρεμβάσεις στους παιδικούς, βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 360.000€, του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών για «προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ευχαριστώ την κα. Σακαδάκη και τον κ. Πυργιωτάκη για τη συνεργασία και συνεχίζουμε με στόχο την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών για την επικείμενη υποδοχή των μικρών μαθητών.»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button