Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Αναβαθμίζεται ο οικισμός του Κεντριού

Ιεράπετρα | Αναβαθμίζεται ο οικισμός του Κεντριού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εντάχθηκε στο Πράσινο ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το έργο ανάπλασης του οικισμού του Κεντριού του Δήμου Ιεράπετρας.

Το έργο περιλαμβάνεται στο ευρύτερο έργο αναπλάσεων σε οικισμούς του Δήμου Ιεράπετρας, προϋπολογισμού 550.119,25€, και αφορά στην ανάπλαση και διαμόρφωση του Κεντριού με στόχο τη λειτουργική ενοποίηση και ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου. Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στη δυτική είσοδο ως το νοτιοανατολικό άκρο, σε οδούς στο κέντρο του οικισμού γύρω από την πλατεία και σε οδούς στο βόρειο τμήμα του οικισμού.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε: «Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην έναρξη υλοποίησης ενός μεγάλου έργου για το Κεντρί.

apostolakis adv 2

Ως δημοτική Αρχή, κατανοώντας και αξιολογώντας τις μεγάλες ανάγκες της περιοχής, συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμά μας την ουσιαστική αναβάθμισή της.

Ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε τη μελέτη για το έργο ανάπλασης, την καταθέσαμε, αξιολογήθηκε και εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο ώστε να είμαστε σε θέση να το δημοπρατήσουμε και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε εντελώς την εικόνα του οικισμού αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των κατοίκων ποιοτικά και λειτουργικά, δίνοντας μόνιμες λύσεις, παρέχοντας νέες προοπτικές για τους κατοίκους και προσδίδοντας στην περιοχή αστικά, προσελκύσιμα και αναπτυξιακά στοιχεία και χαρακτηριστικά.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble