ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης»

Υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» συνολικού προϋπολογισμού 392.500 ευρώ.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών πάνελ, την αντικατάσταση των φωτιστικών της αίθουσας και των υπολοίπων χώρων με φωτιστικά LED, την εξασφάλιση επιπέδου φωτισμού που προορίζεται για αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού όπως εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα, την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης κ.α.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ.Καλαντζάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Υπογράψαμε ένα σημαντικό έργο που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των έργων αθλητισμού που έχουμε υλοποιήσει προς όφελος του αθλούμενου πληθυσμού του Δήμου Ιεράπετρας. 

swell adv 2021

Το γυμναστήριο «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ», που είναι το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας και ένα από τα μεγαλύτερα της Κρήτης και φιλοξενεί πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες και μεγάλο αριθμό αθλητών, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται ενεργειακά με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών άθλησης στο χώρο και εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων. 

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το έργο εντάχθηκε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις» και αποτελεί τμήμα του γενικότερου σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής περί εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ακόμα και σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε εστιάζουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και δρομολογούμε όλα τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button