Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | Αναστελλονται οι κατεδαφίσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021

Ιεράπετρα | Αναστελλονται οι κατεδαφίσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με νομοθετική ρύθμιση αναστέλλεται μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2021 η εκτέλεση των πρωτοκόλλων για κατεδαφίσεις στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Μετά τις διαδοχικές επαφές που προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για το μείζον θέμα των κατεδαφίσεων των αυθαίρετων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, επετεύχθη η αναβολή της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης έως και τον Οκτώβρη του 2021.

mechanical adv 2021

Είναι μια σημαντική απόφαση ανακούφισης για τους καταστηματάρχες, οι οποίοι θα μπορέσουν να εργαστούν ανεμπόδιστα και την ερχόμενη τουριστική περίοδο και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ανακάμψουν οικονομικά, ύστερα από το «lockdown» που τους έχει επιβληθεί ως συνέπεια της υγειονομικής κρίσης. \

apostolakis adv 2

Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση στους συλλόγους και στους φορείς της πόλης.

Ευχαριστώ τον Κυβερνητικό Βουλευτή και Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ψήφιση της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι επιπλέον δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για τη ριζική αλλαγή του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας, θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble