Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Αλλάζει όψη το ανατολικό παραλιακό μέτωπο

Ιεράπετρα: Αλλάζει όψη το ανατολικό παραλιακό μέτωπο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και οι παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης σε ένα μεγάλο τμήμα στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο στην πόλη της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στο πλαίσιο της οποίας διαμορφώθηκε ο πεζόδρομος δίπλα από το παραλιακό γυμναστήριο, τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα, προστατευτικά κιγκλιδώματα και νέα παγκάκια σε όλο το μήκος της παραλιακής διαδρομής από το ύψος του γυμναστηρίου έως και την Μητρόπολη, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και απαραίτητες παρεμβάσεις πρασίνου.

mechanical adv 2021

Στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

apostolakis adv 2

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων «ο Δήμος Ιεράπετρας ολοκλήρωσε μία ουσιαστική αναβάθμιση ενός μεγάλου και πολυσύχναστου τμήματος του ανατολικού παραλιακού μετώπου της πόλης που είχε μεγάλη ανάγκη παρεμβάσεων.

Το συγκεκριμένο έργο με τους νέους πυλώνες, τα παγκάκια, τη νέα περίφραξη και τα έργα πρασίνου αναβαθμίζει την παραλιακή διαδρομή τόσο σε επίπεδο αισθητικό όσο και λειτουργικό και έρχεται να προστεθεί στις πολλές αστικές παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή είναι υπό εκτέλεση στον Δήμο Ιεράπετρας.

Επιδιώκοντας τη συνολική αισθητική αναβάθμιση της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό για έργα και παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του Δήμου Ιεράπετρας» κατέληξε ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble