ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Αλλάζει όψη το ανατολικό παραλιακό μέτωπο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και οι παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης σε ένα μεγάλο τμήμα στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο στην πόλη της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στο πλαίσιο της οποίας διαμορφώθηκε ο πεζόδρομος δίπλα από το παραλιακό γυμναστήριο, τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα, προστατευτικά κιγκλιδώματα και νέα παγκάκια σε όλο το μήκος της παραλιακής διαδρομής από το ύψος του γυμναστηρίου έως και την Μητρόπολη, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και απαραίτητες παρεμβάσεις πρασίνου.

caffeine adv2020b

Στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων «ο Δήμος Ιεράπετρας ολοκλήρωσε μία ουσιαστική αναβάθμιση ενός μεγάλου και πολυσύχναστου τμήματος του ανατολικού παραλιακού μετώπου της πόλης που είχε μεγάλη ανάγκη παρεμβάσεων.

neratzoulis neo

Το συγκεκριμένο έργο με τους νέους πυλώνες, τα παγκάκια, τη νέα περίφραξη και τα έργα πρασίνου αναβαθμίζει την παραλιακή διαδρομή τόσο σε επίπεδο αισθητικό όσο και λειτουργικό και έρχεται να προστεθεί στις πολλές αστικές παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή είναι υπό εκτέλεση στον Δήμο Ιεράπετρας.

Επιδιώκοντας τη συνολική αισθητική αναβάθμιση της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό για έργα και παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του Δήμου Ιεράπετρας» κατέληξε ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button