ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: 830.000 ευρώ στο δημοτικό λιμενικό ταμείο ΙεράπετραςΣτο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκαν οι παρακάτω μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 828.840,18€.

  • Νομιμοποίηση υφιστάμενων λιμενικών έργων Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ιεράπετρας και δημιουργία νέων λιμενικών υποδομών- Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου.
  • Ανανέωση Α.Ε.Π.Ο. και νομιμοποίηση λιμενικών έργων Λιμένα Γρα Λυγιάς.
  • Νομιμοποίηση και βελτίωση- συμπλήρωση λιμενικών έργων Λιμένα Θόλου.
  • Νομιμοποίηση και βελτίωση- συμπλήρωση λιμενικών έργων Λιμένα Κουτσουρά.
  • Νομιμοποίηση και βελτίωση- συμπλήρωση λιμενικών έργων Λιμένα Μακρύ Γιαλού.
  • Νομιμοποίηση και βελτίωση- συμπλήρωση λιμενικών έργων Λιμένα Μύρτου και διευθέτηση ρέματος.
  • Νομιμοποίηση λιμενικών έργων Λιμένα Παχειάς Άμμου.
  • Νομιμοποίηση και βελτίωση- συμπλήρωση λιμενικών έργων Λιμένα Φέρμα.
  • Εκπόνηση μελέτης “Χωροταξική, Πολεοδομική και Λιμενική Οργάνωση Λιμενικών Υποδομών Δήμου Ιεράπετρας”.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας κ. Ασπραδάκης Γεώργιος δήλωσε:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Μετά από συστηματική και συντονισμένη προσπάθεια τόσο από το Δήμο όσο και από το Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας πετύχαμε την ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ των μελετών που αποτελούν προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη και την εξέλιξη των Λιμενικών Υποδομών του Δήμου Ιεράπετρας. Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα και τη λειτουργικότητα των λιμενικών εγκαταστάσεων, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω αναβάθμισή τους και θα ενισχύσουν ουσιαστικά την τουριστική ταυτότητα του τόπου μας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για την άψογη συνεργασία που οδηγεί για ακόμα μία φορά στην υλοποίηση μεγαλεπήβολων σχεδίων. Συνεχίζουμε με κοινό στόχο την έγκαιρη ωρίμανση των μελετών και την άμεση χρηματοδότηση των έργων αυτών που προσδίδουν μεγάλη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση στις λιμενικές υποδομές του Δήμου μας και πολλές αναπτυξιακές προοπτικές.»

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button