Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: 81 χιλ. ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό - Αλλάζουν τα φωτιστικά...

Ιεράπετρα: 81 χιλ. ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Άμμο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. ΘεοδοσίουΚαλαντζάκη και του προμηθευτή, σύμβαση για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 81.000,00€.

Τα υλικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού, αλλά και για την αντικατάσταση και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Κοινότητες μεταξύ των οποίων είναι και η Κοινότητα της Παχειάς Άμμου.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Μετά το έργο του ηλεκτροφωτισμού που υλοποιείται στα Φέρμα, άλλο ένα πρώτης προτεραιότητας έργο ξεκινάει στην Παχειά Άμμο με την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων και φθαρμένων  φωτιστικών σωμάτων, έπειτα και από διάλογο που είχε προηγηθεί με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της κοινότητας.

apostolakis adv 2

Τα νέα φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι υψηλών προδιαγραφών, ώστε να αντέχουν τόσο στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του παραλιακού μετώπου της Παχειάς Άμμου, όσο και στον χρόνο και θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας, αλλά και στην αύξηση της αίσθησης της ασφάλειας των δημοτών και στην εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Συνεχίζουμε, με τη συνεργασία του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Γεωρίου Ραπάνη, την υλοποίηση των ήδη σχεδιασμένων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Παχειάς Άμμου».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble