ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: 81 χιλ. ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά ΆμμοΥπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. ΘεοδοσίουΚαλαντζάκη και του προμηθευτή, σύμβαση για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 81.000,00€.

Τα υλικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού, αλλά και για την αντικατάσταση και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Κοινότητες μεταξύ των οποίων είναι και η Κοινότητα της Παχειάς Άμμου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Μετά το έργο του ηλεκτροφωτισμού που υλοποιείται στα Φέρμα, άλλο ένα πρώτης προτεραιότητας έργο ξεκινάει στην Παχειά Άμμο με την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων και φθαρμένων  φωτιστικών σωμάτων, έπειτα και από διάλογο που είχε προηγηθεί με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της κοινότητας.

Τα νέα φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι υψηλών προδιαγραφών, ώστε να αντέχουν τόσο στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του παραλιακού μετώπου της Παχειάς Άμμου, όσο και στον χρόνο και θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας, αλλά και στην αύξηση της αίσθησης της ασφάλειας των δημοτών και στην εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

swell adv 2021

Συνεχίζουμε, με τη συνεργασία του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Γεωρίου Ραπάνη, την υλοποίηση των ήδη σχεδιασμένων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Παχειάς Άμμου».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button