Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα | 55.000€ για την ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών

Ιεράπετρα | 55.000€ για την ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» της Περιφέρειας ένα νέο έργο ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου Ιεράπετρας που αφορά την ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών για την ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον του Δήμου Ιεράπετρας, με έμφαση στις περιοχές του δικτύου NATURA, όπως η Νήσος Χρυσή, το φαράγγι του Μέσονα, οι βόρειες πλαγιές του ορεινού όγκου της Θρυπτής, το Ιερό Άλσος Καβουσίου ή «Μινωικό Άλσος Ειρήνης», το φαράγγι του Μυλωνά, το ορεινό δάσος του Σελάκανου, το φαράγγι Σαρακίνας, το δάσος του Απηγανιά στον Κουτσουρά κ.α.

Η δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών θα δημιουργεί ερεθίσματα που θα προκαλούν τους επισκέπτες οι οποίοι θα επιλέγουν τον Δήμο Ιεράπετρας ως τουριστικό προορισμό, να περιηγηθούν στα σημεία ενδιαφέροντος που αναδεικνύονται.

mechanical adv 2021

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισήμανε: «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, όπου τα τουριστικά επαγγέλματα έχουν πληγεί σημαντικά, εμείς, στο Δήμο Ιεράπετρας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού.

apostolakis adv 2

Πέρα από τα έργα που υλοποιούμε και τα οποία αλλάζουν την όψη τόσο της πόλης της Ιεράπετρας όσο και των Κοινοτήτων, αξιοποιούμε κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την τουριστική δραστηριότητα και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των επαγγελματιών για άμεση ανάκαμψη μετά την επιστροφή στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής.

Συνεχίζεται η συνεχής και άψογη συνεργασία μας με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στοχεύοντας αυτή τη φορά στην από κοινού ενίσχυση της προώθησης του τουριστικού προϊόντος στον Δήμο Ιεράπετρας.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble